Hem Huawei tar patent på vikbar smartphone

Huawei tar patent på vikbar smartphone

465164428.jpg

BARCELONA, SPAIN - MARCH 03: A logo sits illuminated outside the Huawei pavilion during the second day of the Mobile World Congress 2015 at the Fira Gran Via complex on March 3, 2015 in Barcelona, Spain. The annual Mobile World Congress hosts some of the wold's largest communication companies, with many unveiling their latest phones and wearables gadgets. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Samsung sa förra året att tillverkaren kommer visa upp en vikbar smartphone detta året. Nu ser det ut som att Huawei kommer hänga på!

Huawei har under kvällen meddelat att företaget tagit patent på en smartphonedesign som går att vika ihop som en bok. Det har inte börjat spekulerats någon om en vikbar telefon från Huawei, men det kan hända att tillverkaren kommer visa upp en koncept-telefon inom kort.

Lämna ett svar