in

Smartisan R1 kommer bli första telefonen i världen med 100% display-yta

Många kinesiska tillverkare har börjat utmana de större tillverkarna med riktigt fräna telefoner. Nu har Smartisan R1 visat sig framför kameran.

Telefonen på bilden nedan ser ut att få riktigt mycket skärmyta på framsidan. Källor hävdar att Smartisan R1 kommer bli världens första mobil med 100% skärmyta. Om dessa uppgifter stämmer återstår däremot att se.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Här är kameraspecifikationerna för LG G7

Här är lite tippade specifikationer för Galaxy Note 9