Huawei

Huawei kan bli först att visa upp en vikbar smartphone

Samsung gick redan förra året ut med att tillverkaren skulle visa upp en vikbar smartphone det här året. Huawei har inte sagt att tillverkaren kommer visa upp en vikbar smartphone det här året, men uppgifter pekar på det. 

Enligt uppgifter kommer Huawei visa upp sin första vikbara smartphone någon gång i november. Enligt PhoneArena kommer Huawei visa upp världens första vikbara telefon i november. Detta måste å andra sidan betyda att Samsung fått skjuta upp lanseringen av sin första vikbara smartphone då tillverkaren förväntades visa upp Galaxy X det första kvartalet.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...