Posted in: Xiaomi

Xiaomi bjuder in till event 25e april

Xiaomi har under dagen bjudit in till ett event som tillverkaren kommer hålla den 25e april. Det kommer med största sannolikhet inte handla om Xiaomi Mi7, utan om mellanklassaren Xiaomi Mi 6X. En telefon som bland annat bli lika stor som föregångaren Mi A1, men få en 6 tumsskärm istället för 5,5″ (som vi hittade i Mi A1).

Enligt uppgifter kommer Xiaomi Mi 6X få en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning av OLED-typ. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 626 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 20 MP-kamera och en sekundär 8 MP-kamera. Framsidan pryds av en ensam 20 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 2900 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android Oreo från start.

gsmarena_002 (8).jpg

Back to Top