Xiaomi presenterar gamingmobilen Blackshark

Kinesiska Xiaomi har under fredagen visat upp spelmobilen Xiaomi Blackshark. Telefonen har bland annat fått ett kylningssystem som ska göra enheten bra mycket svalare än konkurrenternas mobiler. Dessutom har mobilen fått en riktigt kraftfull prestanda. 

Telefonen har fått en 5,99 tumsskärm med Full HD+ – upplösning tillsammans med formatet 18:9 (samt en LCD-panel). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter två kameror, en med megapixelantalet 12 MP (f/1.75) och en sekundär lins med megapixelantalet 20 megapixel (f/1.75). På framsidan sitter en 20 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett kraftfullt 4000 mAh-batteri, stereohögtalare, en fingeravtrycksläsare (placerad på framsidan) och Android 8.0 Oreo från start. Det som får Xiaomi Blackshark att sticka ut från konkurrenterna är att telefonen utrustats med vattenkylning.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...