OnePlus skyltar för OnePlus 6 på bio

OnePlus har vid det här laget släppt ett gäng teasers för företagets kommande mobil OnePlus 6. Men nu har jag märkt att det börjar närma sig lansering av luren på riktigt. De senaste dagarna har det varit en otrolig hype kring OnePlus kommande flaggskepp OnePlus 6. Nu har företaget till och med börjat släppa teasers på…bion! 

Videon visar att OnePlus 6 kommer bli exklusiv för Amazon i Indien. Dessutom visar videon att OnePlus 6 kommer få sloganen ”The Speed You Need”. Det innebär troligtvis att OnePlus 6 kommer bli en blixtrande snabb mobil. Vi vet ju redan att luren kommer få Qualcomms prestandachipp Snapdragon 845 med 8 GB RAM. 8 GB RAM i en mobil kallar vissa för överkurs, andra tycker att det är sjukt häftigt.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...