Här är Xperia XZ2 Premium – har 4K-skärm

Ingen hade förväntat sig det, att Sony helt plötsligt skulle visa upp ett nytt flaggskepp mitt i ingenting. Nu har tillverkaren hur som helst visat upp det nya flaggskeppet Xperia XZ2 Premium. En telefon som har mycket gemensamt med XZ2 men också en hel del nytt att erbjuda. 

Xperia XZ2 Premium har utrustats med en 5,8 tumsskärm med 4K-upplösning (i formatet 16:9). Under huven hittar vi denna gång processorn Snapdragon 845 med 6 GB RAM och 64 GB inbygggt minne. På baksidan hittar vi för första gången i en Sony dubbla kameror, en primär 19 MP-kamera och en sekundär 12 MP-kamera. Tillsammans kan de skapa svartvita bilder. På framsidan sitter en ensam 13 MP-kamera.

I övrigt har XZ2 Premium fått ett något klent 3450 mAh-batteri (nåja Sony, för att driva en så kraftfull smartphone behövs det nog mer kräm), en fingeravtrycksläsare och Android Oreo från start. Det är ännu oklart när (och om) den kommer börja säljas i Sverige, men jag misstänker att den kommer dyka upp i juni.

Screenshot Capture - 2018-04-16 - 10-23-21

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...