Samtliga specifikationer för Huawei Honor 10 läckta

Om tre dagar kommer Huawei hålla ett event där företaget kommer presentera ett nytt flaggskepp i Honor-serien i form av Honor 10. Redan nu har samtliga specifikationer läckt ut för luren, och jag kan tydligt se att Honor 10 har många likheter med Huawei P20. 

Huawei Honor 10 har fått en 5,84 tumsskärm i formatet 18:9 med Full HD+ – upplösning. Under huven hittar vi processorn Kirin 970 med antingen 4/128 eller 6/128 GB minne. På baksidan sitter en primär 24 MP-kamera och en sekundär 16 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 24 MP-kamera.

I övrigt har Huawei Honor 10 fått ett 3320 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på framsidan och Android Oreo direkt ur lådan. Då Honor 10 antagligen kommer bli några tusenlappar billigare än Huawei P20 rekommenderar jag att ni som är sugna på att köpa Huawei P20 avvaktar till den 19e april då specifikationerna mellan P20 och Honor 10 lär vara snarlika.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...