Pixlig bild publiceras på ZTE Nubias kommande gamingmobil

ZTE Nubia kommer hålla ett event 19e april (i övermorgon) där tillverkaren förväntas visa upp en smartphone med fokus på gaming. Nu har telefonen läckt ut ut på bild…om än något pixlig. 

Vi kan se att telefonen kommer få tunna ramar runt displayen. ZTE Nubia är den första tillverkaren som utrustat en gamingsmartphone med formatet 18:9 som samtidigt fått till såhär tunna ramar runt displayen. På baksidan ser vi att telefonen fått en kamera med en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare.

Det är sedan tidigare mer eller mindre bekräftat att ZTE:s kommande mobil kommer den här mobilen antagligen skeppas med processorn Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Dessutom ser det ut som att mobilen kommer få en 120 Hz-display.

crop (21)

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...