Så här kan Samsung Galaxy S10 se ut – om flärpen blir verklighet

Under gårdagen postade jag en bild på en telefon från Samsung som hade en flärp på framsidan. Genast drog spekulationerna igång om vilken telefon det kan röra sig om.

Jag tror inte att Samsung kommer ge Galaxy Note 9 en flärp. Samsung Galaxy Note 9 tror jag istället kommer få samma designspråk som Galaxy S9-telefonerna. Däremot är det inte omöjligt att Galaxy S10-lurarna kan få flärpar i toppen.

Konceptskaparen Ben Geskin har gjort en konceptbild på hur Galaxy S10 kan tänkas se ut. Här ser vi att telefonen kommer få lite dö-yta på framsidan. Men det ser också ut som att telefonen kan komma att få fingeravtrycksläsaren placerad under displayen. Om telefonen på bilden faktiskt är Galaxy S10 återstår däremot att se.

IMG_20180417_005609.jpg

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...