Ny bild kan visa Samsung Galaxy S9 mot Galaxy S10

Nästa år kommer Samsung hålla ett event där företaget förväntas presentera tre nya flaggskeppsmartphones. Det rör sig om Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 Plus och Galaxy X. Nu har en konceptbild läckt ut som visar Galaxy S10 sida-vid-sida med Galaxy S9. 

Av bilden i artikeln att döma kommer Samsung Galaxy S10 få en flärp på toppen av framsidan. Det ser däremot ut som att flärpen kommer bli telefonens största dö-yta på framsidan då alla andra ytor (på framsidan) ser ut att vara täckta av display. Med det sagt ser det ut som att Galaxy S10 kan bli en riktigt dyr mobiltelefon med tanke på mobilens fräna design. Om en av mobilerna på bilden ovan är Galaxy S10 återstår däremot att se.

 

 

About

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

http://prylgalningencom.wordpress.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: