Ny bild kan visa Samsung Galaxy S9 mot Galaxy S10

Nästa år kommer Samsung hålla ett event där företaget förväntas presentera tre nya flaggskeppsmartphones. Det rör sig om Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 Plus och Galaxy X. Nu har en konceptbild läckt ut som visar Galaxy S10 sida-vid-sida med Galaxy S9. 

Av bilden i artikeln att döma kommer Samsung Galaxy S10 få en flärp på toppen av framsidan. Det ser däremot ut som att flärpen kommer bli telefonens största dö-yta på framsidan då alla andra ytor (på framsidan) ser ut att vara täckta av display. Med det sagt ser det ut som att Galaxy S10 kan bli en riktigt dyr mobiltelefon med tanke på mobilens fräna design. Om en av mobilerna på bilden ovan är Galaxy S10 återstår däremot att se.

 

 

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.