Xiaomi-logga
Posted in: Xiaomi

Klart: då lanseras Xiaomi Mi7

Jag har vid vissa tillfällen skrivit om att Xiaomi förväntas visa upp en ny flaggskeppssmartphone i Mi-serien fram mot sommaren. Nu har det avslöjats när Xiaomi kommer visa upp det kommande flaggskeppet Mi7. 

Det ser ut som att Xiaomi kommer visa upp det kommande flaggskeppet Xiaomi Mi7 den 23e maj. En av de mest unika sakerna med Mi7 är att telefonen sägs få en fingeravtrycksläsare inbäddad under displayen. Men precis som Xiaomis konkurrenter så förväntas de allra bästa specifikationerna sitta i Xiaomi Mi7. I dagens läge innebär det antagligen att telefonen kommer få processorn Snapdragon 845 med upp till 8 GB RAM, dubbla bakre kameror och en 6 tumsskärm i formatet 18:9.

Det är oklart om telefonen kommer bli tillgänglig i Sverige, men om den blir det så är det via Mi-Store.

Xiaomi Mi7

 

Detta kanske också intresserar dig…