ASUS

Läckt bild visar vad ASUS Zenfone 5Z går för i Benchmark

För ungefär två månader sedan presenterade ASUS flaggskeppsmobilen Zenfone 5Z. Nu har ett benchmarkresultat läckt ut som visar vad telefonens Snapdragon 845-chipp går för. 

ASUS Zenfone 5Z har utrustats med processorn Snapdragon 845 tillsammans med 6 GB RAM. I benchmarkprogrammet AnTuTu får telefonen resultatet 274 499. Det kan jämföras med Xiaomi Mi Mix 2S som fått resultatet 273 741. Däremot hamnar Zenfone 5Z bakom Xiaomi Blackshark som fått resultatet 279 464.

Källa

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...