Hem Bekräftat: då presenteras HTC U12+

Bekräftat: då presenteras HTC U12+

Dcqgfykxuaarh7e

Det har fram tills idag varit ett mysterium när HTC kommer avtäcka HTC U12+. Under dagen har HTC gått ut med uppgifter på när företaget kommer avtäcka nya flaggskeppet HTC U12+. 

Datumet då HTC kommer presentera U12+ beräknas till den 23e maj, om tjugo dagar alltså. Inbjudan som HTC skickat ut antyder att U12+ kan bli första mobilen i världen med 6 kameror. Det är däremot inte särskilt troligt. Mer troligt är däremot att telefonen kommer få två kameror på baksidan och två på framsidan.

HTC U12+ kommer antagligen bli en av de mindre mobilerna med formatet 18:9. Det ser ut som att mobilen kommer få en 5,5 tumsskärm i formatet 18:9, något som är mycket ovanligt då displayerna i formatet 18:9 brukar börja på 5,7″ för att sedan växa sig större. Utöver den udda skärmstorleken ser det ut som att mobilen kommer få processorn Snapdragon 845 tillsammans med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Det är oklart om mobilen kommer till Sverige, men det bör den ju göra eftersom HTC släppt alla föregångare till U12+ på den svenska marknaden.

Lämna ett svar