Hem OnePlus 6 Avengers kommer i en flådig låda – kan den innehålla några överraskningar?

OnePlus 6 Avengers kommer i en flådig låda – kan den innehålla några överraskningar?

Gsmarena 001 (3)

Den 16e maj kommer OnePlus hålla ett event där företaget kommer visa upp nästa kapitel, OnePlus 6. Det ser ut som att mobilen kommer bli tillgänglig i en rad varianter, bland annat en specialvariant. 

Nu har lådan till specialupplagan av OnePlus 6 påträffats på nätet. OnePlus 5T kom också den i en specialupplaga då OnePlus samarbete med Star Wars genom att släppa en Star Wars-variant av OnePlus 5T. Det här året har OnePlus valt att använda sig av ett Avengers: Infinity War. OnePlus 5T Star Wars Limited Edition kom med en extra flådig (och därmed stor som ett hus). Med ”5T” Star Wars Limited-Edition medföljde ett fodral i lådan. Så tror jag även kommer vara fallet med den här utgåvan av OnePlus 6.

OnePlus 6 Avgeners Infinity War förväntas endast bli tillgänglig i den bästa minneskonfigurationen med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Det har spekulerats en hel del om att varianten med 8 GB RAM och 256 GB minne kommer få trådlös laddning, något som inte är helt otänkbart med tanke på att flera konkurrenter utrustat sina flaggskepp med trådlös laddning.

Enligt uppgifter kommer OnePlus 6 Avengers: Infinity War endast bli tillgänglig i Indien till en början. Jag minns att OnePlus endast släppte 5T Lava Red till en början i Kina, en variant som lite senare även kom till Sverige. Så tror jag även fallet kommer bli med specialutgåvan av OnePlus 6.

Källa

Lämna ett svar