Nu kommer Samsung Galaxy S9 och S9+ i rött

För ett tag sedan avslöjade Samsung att företaget lanserade Galaxy S9 och S9+ i Sverige med 256 GB inbyggt minne. Nu kommer ännu mer nyheter gällande Galaxy S9 och S9+. Samsung kommer nämligen släppa telefonen i en ny färg. 

Samsung har under gårdagen meddelat att företaget kommer släppa Galaxy S9 och S9+ i färgen rött. Vi kan se att telefonerna fått mörkröda baksidor medans framsidorna fortfarande är svarta. Ramen som löper längs med telefonerna matchar telefonernas baksidor och är alltså i rött. Det är oklart om den röda varianten av S9 och S9+ kommer till Sverige, men jag misstänker att telefonerna kommer hitta hit i den nya färgen inom kort. Det är tyvärr inte versionen med 256 GB minne det rör sig om utan det är varianterna med 64 GB inbyggt minne som kommer släppas i rött.

Källa: Tudoemtecnologia

 

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...