Ben Geskin visar hur Lenovo Z5 skulle kunna se ut – om Lenovo tar ut svängarna rejält

Det sägs att kinesiska Lenovo kommer presentera en ny mobil vid namn Lenovo Z5 i juni. Vi vet ungefär hur mobilen kommer att se ut. Det har däremot inte hindrat kreatören Benjamin Geskin att lägga ut en bild på hur Lenovo Z5 kan se ut – om Lenovo tar ut svängarna rejält! 

Lenovo har tidigare bekräftat att företagets mobil Lenovo Z5 inte kommer få en flärp på framsidans topp. Däremot ser det ut som att tillverkaren varit tvungen att behålla en kant under displayen. När Benjamin Geskin får sväva iväg lite ser det däremot ut som att han skulle vilja se Lenovo Z5 med 100% display på framsidan. Visst tror jag också att det skulle vara riktigt häftigt, men i andra aspekter så som hållbarhet tror jag att telefonen skulle bli väldigt ömtålig om den till exempel oväntat skulle träffa marken.

Jag tror inte att Lenovo Z5 kommer se ut just såhär. Däremot tvivlar jag inte en sekund på att det är någon tillverkare som kommer göra en telefon som liknar Geskins koncepttelefon till verklighet någon gång i framtiden.

Dc-0GjSWAAAkfbc

Källa: Ben GeskinPriser från PriceRunner
Annons
Sidan laddas...
z