Evan Blass publicerar bilder och specifikationer på Huawei Watch 2 (2018)

Under dagen har Evan Blass publicerat två nya bilder på en kommande smartwatch från Huawei. Överraskande nog väljer inte Huawei att kalla klockan för Huawei Watch 3 utan för Huawei Watch 2 (2018). Utöver bilderna har även ett gäng specifikationer påträffats för klockan. 

Klockan kommer få en rund display som kommer vara 1,2″ stor tillsammans med upplösningen 390 x 390 pixlar. Det tillsammans med en AMOLED-panel. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 2100 med 768 megabyte RAM och 4 GB inbyggt minne. Klockan har fått ett 420 mAh-batteri, blåtand 4.1, GPS och IP68-klassning. Huawei fortsätter sin satsning med SIM-kort i sina smarta klockor. Huawei Watch 2 (2018) har begåvats med stöd för e-SIM, något som gör det ytterst osäkert om den här modellen kommer nå fram till Sverige (Tre är de enda som har stöd för e-SIM i dagsläget).

Naturligtvis kör Watch 2 (2018) Wear OS från start.

DdJLs3CU8AA1jkb.jpg

Källa: Evan Blass

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.