OnePlus

Linus Tech Tips har tagit en titt på OnePlus-fabriken i Shenzhen

Linus från Linus Tech Tips släppte nyligen en video där han besöker OnePlus fabrik i Shenzhen. Det är ett tämligen intressant videoklipp som han lagt upp som jag tror kommer intressera många av er! 

I videoklippet nedan visar Linus hur det går till när OnePlus tillverkar telefonen OnePlus 6. Han visar oss från den punkten där telefonen börjar tillverkas tills steget då det blivit en färdig mobil som är klar för försäljning. Det är verkligen intressant att se alla steg som mobilen får gå igenom innan den blir till en färdig produkt!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...