Här är specifikationerna för Moto Z3 Play

Moto kommer inom kort presentera företagets kommande smartphone Moto Z3 Play. Nu har en drös specifikationer läckt ut via ett dokument. Detta avslöjar XDA

Telefonen kommer få en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 636, antingen med 4/32 eller 4/64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla kameror, en primär 12 MP-kamera och en sekundär 8 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 8 MP-kamera.

I övrigt kommer mobilen få ett 3000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på den högra långsidan och Android 8.0 Oreo från start. Moto uppger att telefonen kommer ha stöd för tillverkarens moduler (MotoMods) och att Z3 Play kommer få stöd för minst två stora OS – uppdateringar framöver.

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.