Här är HTC U12+

HTC har under dagen hållit ett event där tillverkaren presenterat nya flaggskeppet HTC U12+. Telefonen har bland annat utrustats med dubbla främre- och bakre kameror. 

Om vi börjar med att ta en titt på mobilens framsida så kan vi konstatera att HTC U12+ fått en 6 tumsskärm med Quad HD – upplösning i formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845, antingen med 4/64 eller 6/128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla 12 MP-kameror medans fronten pryds av dubbla 8 MP-kameror.

I övrigt har mobilen fått ett 3500 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.1 Oreo från start. Telefonen kommer kosta från 8590 kronor!

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.