OnePlus

MKBHD tar en titt på OnePlus 6

Under natten till lördagen släppte MKBHD en video där han recenserar OnePlus senaste flaggskeppsmobil OnePlus 6. Han säger bland annat att telefonen erbjuder ”ovanligt mycket för pengarna”.  

Marques tycker som sagt att OnePlus 6 erbjuder extremt mycket för pengarna. Han berättar bland annat att han tycker kameran tar riktigt bra bilder för sin prisklass och att skärmen på 6,3″ är riktigt uppslukande. Utöver det berättar han också att han gillar den mattsvarta varianten av telefonen mest då den inte drar åt sig lika mycket fingeravtryck som den spegelsvarta.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...