Flossy Carter hyllar OnePlus Bullets Wireless!

OnePlus Bullets Wireless kommer börja säljas världen över 5 juni. Men media (dock ej Mobilanyheter eller någon annan svensk sida) har fått hem OnePlus första trådlösa hörlurar för att testa och dela med sig av sina intryck. 

Flossy Carter lade nyligen ut en unboxingvideo på hörlurarna samtidigt som han också delade med sig av sina intryck av OnePlus Bullets Wireless. Carter kommer från ett par Samsunglurar (av samma typ) och säger bland annat att han kommer byta ut Samsungs lurar mot OnePlus hörlurar. Jag länkar hela videon här nere 🙂

 

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.