Close
Social profiles

Det har vid ett antal tillfällen skvallrats om att Samsung kommer presentera Galaxy Note 9 tidigare än vad tillverkaren presenterat Note-mobilerna under tidigare år. Nu kan Mobilanyheter som första svenska media avslöja när Samsung kommer presentera Galaxy Note 9! 

Datumet har enligt min källa sats till 29 juli. Det innebär att Samsung skjuter fram sitt Galaxy Note-event om man jämför med när tillverkaren presenterade förra årets Galaxy Note 8.

Jag har tidigare kunnat berätta att Galaxy Note 9 antagligen kommer bli tillgänglig i två varianter, antingen med 6/64 eller med 8/512 GB inbyggt minne.

Lägg 29 juli på minnet!

 

Om skribenten

Rasmus Hellmyrs

Hej! Jag som driver den här sajten heter Rasmus Hellmyrs. Den här sajten startade jag upp på skojj men jag har nyligen gått ut gymnasiet och driver "MN" på heltid! Hoppas ni gillar innehållet på sajten!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...