Skärmbilder läcker ut på MIUI 10

Xiaomi

Skärmbilder läcker ut på MIUI 10

Lästid53 Sekunder

I övermorgon kommer Xiaomi hålla ett event där tillverkaren förutom att visa upp ny hårdvara (i form av Mi Band 3 och Mi 8) även kommer visa upp sitt nya, omdesignade gränssnitt MIUI 10. Nu har ett gäng skärmbilder läckt ut på det nya gränssnittet!  

Xiaomi har sedan tidigare avslöjat att företaget kommer satsa på att MIUI ska vara en gränssnitt med bra flyt i. Detta innebär förhoppningsvis att tillverkaren kommer ta bort alla egna appar som är förinstallerade och som Google samtidigt har lagt in (Google måste installera vissa appar för att tillverkarna ska vara behöriga att köra Android på sina smartphones). Om så är fallet kommer förhoppningsvis MIUI 10 flyta på bättre än föregående versioner av gränssnittet.

På bilderna nedan kan vi se att MIUI 10 kommer få ett genomgående blått tema (precis som Android P fått), men även att Xiaomi gjort om menyn där man hanterar de senaste apparna ganska rejält. Det ska minst sagt bli spännande att se vad MIUI 10 har att erbjuda!

Källa: NdTv

Tagged ,
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Back To Top
Annons