Close
Social profiles

I övermorgon kommer Xiaomi hålla ett event där tillverkaren förutom att visa upp ny hårdvara (i form av Mi Band 3 och Mi 8) även kommer visa upp sitt nya, omdesignade gränssnitt MIUI 10. Nu har ett gäng skärmbilder läckt ut på det nya gränssnittet!  

Xiaomi har sedan tidigare avslöjat att företaget kommer satsa på att MIUI ska vara en gränssnitt med bra flyt i. Detta innebär förhoppningsvis att tillverkaren kommer ta bort alla egna appar som är förinstallerade och som Google samtidigt har lagt in (Google måste installera vissa appar för att tillverkarna ska vara behöriga att köra Android på sina smartphones). Om så är fallet kommer förhoppningsvis MIUI 10 flyta på bättre än föregående versioner av gränssnittet.

På bilderna nedan kan vi se att MIUI 10 kommer få ett genomgående blått tema (precis som Android P fått), men även att Xiaomi gjort om menyn där man hanterar de senaste apparna ganska rejält. Det ska minst sagt bli spännande att se vad MIUI 10 har att erbjuda!

Källa: NdTv

Om skribenten

Rasmus Hellmyrs

Hej! Jag som driver den här sajten heter Rasmus Hellmyrs. Den här sajten startade jag upp på skojj men jag har nyligen gått ut gymnasiet och driver "MN" på heltid! Hoppas ni gillar innehållet på sajten!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...