OnePlus

OnePlus 6 kan ha bästa mobilkameran på marknaden just nu

Innan OnePlus presenterade flaggskeppet OnePlus 6 lade tillverkaren ut ett blindtest på mobilen där man jämförde den med Google Pixel 2, Samsung Galaxy S9 och iPhone X. Nu har OnePlus släppt resultatet för blindtestet, och OnePlus 6 imponerar verkligen! 

När det kommer till den främre kameran kan vi se att OnePlus 6 vinner överlägset med hela 46%! iPhone X har inte en chans enligt OnePlus följare med sina fjuttiga 6%. När det var dags för mobilerna att fota i dagsljuset kommer OnePlus 6 på en andraplats med sina 24%. Det kan jämföras med iPhone X 31%.

När det kom till att fota i mörkret kom OnePlus 6 återigen på en andraplats med sina 33%. Telefonen som slog OnePlus 6 på denna punkt var Google Pixel 2 som fick ihop hela 37%! Om vi kollar in den sista kategorin, porträttbild i dagsljus, så kommer OnePlus 6 på en tredjeplats med 25%.

Källa: OnePlus

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...