HMD Global

HMD skickar ut uppdatering till Nokia 8 – fixar avancerade inställningar för kameran

För en tid sedan utlovande HMD Global en uppdatering till sina telefoner som skulle ge dem betydligt mer avancerade kamerafunktioner. Nu har företaget börjat skicka ut uppdateringen. Först ut blir Nokia 8. 

Förr i tiden (på Windows Phone-tiden) var dåvarande Microsoft riktigt duktiga på att få till bra kameror i sina mobiler. Alla minns vi nog Nokia 1020 som hade en snuskigt bra kamera på sin tid! Under natten har HMD Global börjat skicka ut en uppdatering till Nokia 8 som ger telefonen ett gäng nya, manuella kamerainställningar.

Efter att man uppdaterat sin telefon ska man bland annat hitta manuella inställningar för ISO samt hur fort man vill att ett kort ska tas. Uppdateringen är på 600 megabyte.

 

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...