Ny konceptbild på Google Pixel 3

Under gårdagen  lade jag ut ett gäng konceptbilder på Google Pixel 3 XL. Nu har det även skapats konceptbilder på det mindre syskonet Google Pixel 3. 

Om man jämför Pixel 3 med Pixel 3 XL så ser det ut som att telefonerna kommer få stora skillnader på utsidan. Jag har redan avslöjat att Pixel 3 XL antagligen kommer få en flärp på toppen, men hur ser det egentligen ut för Pixel 3? Enligt bilden i den här artikeln kommer Google Pixel 3 skeppas med en kant på både ovansidan och undersidan av displayen. Något jag gillar är att bägge mobiler ser ut att få främre stereohögtalare, något som inte många smartphones kan erbjuda idag.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.