OnePlus 6 säljer som glass i solsken hos Telia!

Nu i soliga tider är det hög tid att köpa sig en glass, och kanske en OnePlus 6? Ja, det är i alla fall vad jag tror folk tänker när de gått förbi en Teliabutik under maj-månad.

Under dagen har OnePlus meddelat att företaget kvalat in på Telias Topp 10-lista när det gäller sålda smartphones för företaget under maj-månad. Rättare sagt hamnar företaget på plats 8, trots att man släppte OnePlus 6 elva dagar före maj-månads slut. OnePlus är såklart mycket stolta och företagets PR-ansvarige säger följande:

  •  Vi har ett starkt partnerskap med Telia och de har varit en fantastisk medspelare under hela försäljningsperioden. Att vi endast har varit tillgängliga för försäljning i 11 dagar i maj och ända når topplistan visar på ett grymt intresse och vi ser framemot att fortsätta resan tillsammans med Telia, säger Stefan Bonnevier, PR-ansvarig för OnePlus i Norden.

 

  • Stefan förtydligar även att det fantastiska stöd och kärlek som de svenska fans har visat har gjort det möjligt att nå topplistan:
    – Våra svenska fans är fantastiska och de har varit med oss långt före vi hade några partners här. Vi tror att det är OnePlus unika mix av hög kvalitet, grym prestanda till ett bra pris som ger så trogna fans, säger Stefan Bonnevier.

Läs gärna mitt test på mobilen!

Källa: Telia

Bloggstatistik

  • 7 566 627 besök
Annons
Sidan laddas...