En sak med OnePlus 6 som inga tester tagit upp

Världen över har OnePlus senaste mobiltelefon “6” hyllats. Det med all rätt då det är en fantastiskt bra mobil. Under mina veckor med mobilen har jag däremot märkt av en grej som till viss del förstör mitt helhetsintryck av mobilen. 

Eftersom jag driver den här sidan och vill få ut så mycket nya artiklar som möjligt även när jag är on-the-go är det viktigt att mobilen jag använder har ett tangentbord som jag trivs att skriva på. Precis som på många andra mobiler använder jag mig av Googles tangentbord Gboard på OnePlus 6, men det är något som saknas!

Det jag pratar om är vibrationsmotorn som är bra mycket klenare i OnePlus 6 än i OnePlus 5T. Detta är en sak jag hoppas OnePlus fixar till OnePlus 6T.

 

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...