Rykte: Vivo vill etablera sig i Europa med nya supermobilen NEX

12 juni kommer Vivo hålla ett event där tillverkaren förväntas visa upp nya flaggskeppsmobilen Vivo NEX (aka Apex). Nu misstänker jag att Vivo vill etablera sig i Europa. 

Enligt uppgifter kommer Vivo NEX bli tillgänglig i tre olika varianter. NEX S och NEX A ska bägge vara utrustade med processorn Snapdragon 710 under huven. Skillnaden är att NEX A endast kommer bli tillgänglig i Kina medans NEX S kommer bli tillgänglig världen över. Toppmodellen med 8 GB RAM, 128 GB inbyggt minne och Snapdragon 845 sägs också den bli tillgänglig över hela världen.

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.