Avslöjat: här är specifikationerna för OPPO Find X

Inom kort kommer OPPO hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya flaggskeppsmobilen Find X. Nu kan jag avslöja vilka specifikationer mobilen troligtvis kommer få. 

Efter 4 år i dvala kommer OPPO äntligen göra comeback med en ny flaggskeppsmobil. Uppföljaren till fyra år gamla OPPO Find 7 kommer heta OPPO Find X. För några dagar sedan kunde jag avslöja att OPPO kommer presentera Find X inom kort. Nu kan jag dessutom gå ut med en del specifikationer för mobilen.

Enligt källan kommer OPPO Find X få en 6,42 tumsskärm med Quad HD-upplösning (gissningsvis i formatet 19:9). Under huven sitter processorn Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. På baksidan kommer mobilen få dubbla kameror, två kameror som ska vara kapabla till att zooma in 5x optiskt. I övrigt ska Find X ha fått ett 4000 mAh-batteri som ska kunna snabbladdas via VOOC-charge (som ungefär går med samma hastighet som OnePlus Dash Charge) och ansiktsupplåsning i 3D. Telefonen lär levereras med Android Oreo från start.

6ee6d479ly1frw1o2z0shj20k00m9q3g.jpg

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.