Avslöjat: här är specifikationerna för OPPO Find X

Inom kort kommer OPPO hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya flaggskeppsmobilen Find X. Nu kan jag avslöja vilka specifikationer mobilen troligtvis kommer få. 

Efter 4 år i dvala kommer OPPO äntligen göra comeback med en ny flaggskeppsmobil. Uppföljaren till fyra år gamla OPPO Find 7 kommer heta OPPO Find X. För några dagar sedan kunde jag avslöja att OPPO kommer presentera Find X inom kort. Nu kan jag dessutom gå ut med en del specifikationer för mobilen.

Enligt källan kommer OPPO Find X få en 6,42 tumsskärm med Quad HD-upplösning (gissningsvis i formatet 19:9). Under huven sitter processorn Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. På baksidan kommer mobilen få dubbla kameror, två kameror som ska vara kapabla till att zooma in 5x optiskt. I övrigt ska Find X ha fått ett 4000 mAh-batteri som ska kunna snabbladdas via VOOC-charge (som ungefär går med samma hastighet som OnePlus Dash Charge) och ansiktsupplåsning i 3D. Telefonen lär levereras med Android Oreo från start.

6ee6d479ly1frw1o2z0shj20k00m9q3g.jpg

 

Bloggstatistik

  • 7 566 627 besök
Annons
Sidan laddas...