Close
Social profiles

Huawei släppte nyligen high-end plattan MediaPad M5 10,8″ (läs testet här). Samsung förväntas också presentera en ny surfplatta i höst. Nu har det framkommit att Sony även planerade att släppa två nya plattor. 

Enligt en källa skulle Sony presentera de nya surfplattorna Xperia Z5 Tablet och Xperia Z5 Compact Tablet på höstens IFA-mässa. Nu ser det inte ut som att det kommer bli fallet. Varför kanske du tänker? Enligt källan beror det på att Xperia XZ2 och XZ2 Compact säljer sämre än vad Sony hade räknat med.

Med det sagt är det inte omöjligt att Sony kommer visa upp nya surfplattor nästa år. Enligt källan kommer ena varianten med en 10 tumsskärm kallas för Z5 Tablet medans den mindre varianten (med en 8 tumsskärm) kommer kallas för Xperia Z5 Compact Tablet.

 

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...