ASUS

ASUS presenterar gamingmobilen ROG Phone

Under eftermiddagen har ASUS presenterat företagets första mobil avsedd för gaming. Telefonen heter ASUS ROG Phone och erbjuder bland annat en överklockad Snapdragon 845-processor. 

Telefonen erbjuder en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning tillsammans med en OLED-panel (i formatet 18:9). Panelen har fått en uppdateringsfrekvens på 90 Hz. Under huven hittar vi en överklockad processor i form av Snapdragon 845 (på 2,96 GHz), en processor som kyls via ånga och minne antingen med 8/128 eller 8/512 GB. På baksidan sitter en primär 12 MP-kamera och en sekundär 8 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 8 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 4000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare och Android Oreo från start. Mobilen kommer bli tillgänglig för köp någon gång under kvartal 3.

Källa: Feber

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...