Apple

Här är iOS 12!

Apple har under kvällen presenterat det nya gränssnittet iOS 12. Det här systemet innehåller en hel del nyheter mot den föregående versionen av gränssnittet, iOS 11.

I och med iOS 12 har Apple fokuserat mycket på hastighet. Tillverkaren har gjort flera äldre iPads och iPhones snabbare med iOS 12, men även nyare enheter så som iPhone 8 och iPhone X ska ha blivit något kvickare när det kommer till att öppna program. Det bästa med iOS 12 är enligt mig att samtliga enheter som fick iOS 11 också kommer erhålla iOS 12.

Utöver detta har Apple i samarbete med Pixar utvecklat ett verktyg så det ska bli enklare att se objekt i AR. Utöver detta har Apple även introducerat en ny fotoapp som dels föreslår olika foton baserat på vilken plats du befinner dig på, men mjukvaran ska även kunna förslå vilka vänner du kan tänkas dela dina bilder med.

Även FaceID på iPhone X ska ha förbättrats.

ios-12-1

Texten uppdateras om skribenten känner för det

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...