Tips: aktivera dubbeltryck för att väcka och släcka displayen på OnePlus 6

OnePlus är ett företag som lyssnar på sina konsumenter. Dubbeltryck för att väcka och släcka skärmen är en funktion jag vill dela med mig av.

Från börjar fanns den här funktionen endast i LG G3. Nyligen skickade OnePlus ut en uppdatering som gör det möjligt att inte bara tända skärmen genom att dubbeltrycka på den utan även släcka den.

Detta är en funktion som jag använder mig av dagligen när telefonen ligger på bordet och jag vill se om jag fått några nya notiser eller helt enkelt bara vill se tiden. Det går dessutom snabbare att släcka skärmen genom att dubbeltrycka på den kontra om man ska leta sig till av/på-knappen.

Du kan aktivera dubbeltryck för att släcka och tända displayen under inställningarna.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!