Close
Social profiles

Under gårdagen presenterade Lenovo sitt nyaste tillskott Lenovo Z5. Som jag skrev i ett inlägg trodde jag att den här telefonen skulle ta smartphoneindustrin till ”the next level”. Så blev inte fallet då det blev ett fiasko.  

Efter gårdagen presentation av Lenovo Z5 har jag lärt mig en sak; tro ALDRIG på rykten som låter för bra för att vara sanna. Om alla rykten kring Lenovo Z5 skulle ha stämt skulle mobilen fått en batteritid på 45 dagar, något som skulle krävt ett batteri på typ 15 000 mAh. Vidare skulle telefonen varit superslimmad och fått en front som typ bestått av 99% skärm. Som ni själva märker går det framförallt inte ihop att mobilen skulle vara superslimmad men samtidigt ha ett enormt batteri.

Slutord: tro inte på rykten om de låter för bra, speciellt inte om dessa rykten handlar om en mobil från Kina (där man gillar att kopiera sina konkurrenters mobiler).

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...