Vivo

Ny video läcker på Vivo NEX – visar att ena modellen fått fingeravtrycksläsaren på baksidan

Om två dagar kommer Vivo hålla låda där tillverkaren kommer visa upp nya flaggskeppet Vivo NEX S. Men det ser ut som att mobilen kommer i flera varianter. 

Via en tidigare teaserbild har Vivo bekräftat att i alla fall ena modellen kommer få fingeravtrycksläsaren placerad under displayen. Videon nedan visar däremot att någon av modellerna (troligtvis den med processorn Snapdragon 710) kommer få fingeravtrycksläsaren placerad på baksidan.

Utöver detta så ser det ut som att både Snapdragon 710 och 845-varianten kommer få extremt häftiga framsidor.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...