Close
Social profiles

Under fredag släppte LG företagets nya flaggskepp G7 ThinQ på den svenska marknaden. Redan nu har det däremot börjat spekulerats om flaggskeppet för nästa år, G8 ThinQ, och oj så specifikationerna för mobilens panel ser ut att bli bra! 

Enligt uppgifter kommer LG utrusta nästa års flaggskepp G8 ThinQ med en 4K upplöst display. LG har tidigare uttalat sig om att företaget kommer utrusta telefonerna i G-serien med LCD-paneler medans flaggskeppsmodellerna i V-serien kommer få OLED-paneler.

Varför sägs det att LG G8 ThinQ kommer få en 4K-panel kanske du undrar? Enligt källan är det ett säljknep då flera läsare som kollar mycket på telefoners specifikationer lär höja på ögonbrynen när de upptäcker upplösningen för LG G8 ThinQ.

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...