Här är Vivo NEX och NEX S – telefonerna som förändrar ALLT!

Under dagen har Vivo presenterat företagets nya mobiler Vivo NEX och NEX S. Det här är två telefoner som verkligen väcker ha-begär hos mig. Häng med i texten så berättar jag varför 🙂  

Om vi börjar med skillnaderna på NEX S och NEX så är det så att den förstnämnde modellen utrustats med processorn Snapdragon 845 tillsammans med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Den här modellen har även fått en fingeravtrycksläsare placerad under displayen. Vivo NEX har å andra sidan fått processorn Snapdragon 710 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Fingeravtrycksläsaren har placerats på baksidan på den här modellen.

gsmarena_003 (2).jpg

Om vi kollar in de gemensamma specifikationerna för mobilerna så har bägge fått displayer på 6 tum (vardera) med Full HD+ – upplösning, något som innebär att mobilerna fått formatet 19.3:9. På baksidan sitter primära 12 MP-kameror och sekundära 5 MP-kameror. Precis som Vivo visade upp under årets MWC-mässa har mobilerna fått främre kameror som fälls upp ur ett fack på telefonens ovansida. De främre kamerorna har fått upplösningen 8 megapixel i bägge modellerna. I övrigt har bägge modeller utrustats med varsitt 4000 mAh-batteri och Android 8.1 Oreo direkt från start. Vivo NEX kommer kosta 593 dollar medans NEX S med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne kommer kosta 702 dollar medans varianten med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne kommer gå loss på 780 dollar.

Jag återkommer med första intryck när jag reser till Thailand inom kort!

gsmarena_002 (4).jpg

Lämna gärna en kommentar om du har feedback på texten!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!