Vivo

Här är Vivo NEX och NEX S – telefonerna som förändrar ALLT!

Under dagen har Vivo presenterat företagets nya mobiler Vivo NEX och NEX S. Det här är två telefoner som verkligen väcker ha-begär hos mig. Häng med i texten så berättar jag varför 🙂  

Om vi börjar med skillnaderna på NEX S och NEX så är det så att den förstnämnde modellen utrustats med processorn Snapdragon 845 tillsammans med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Den här modellen har även fått en fingeravtrycksläsare placerad under displayen. Vivo NEX har å andra sidan fått processorn Snapdragon 710 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Fingeravtrycksläsaren har placerats på baksidan på den här modellen.

gsmarena_003 (2).jpg

Om vi kollar in de gemensamma specifikationerna för mobilerna så har bägge fått displayer på 6 tum (vardera) med Full HD+ – upplösning, något som innebär att mobilerna fått formatet 19.3:9. På baksidan sitter primära 12 MP-kameror och sekundära 5 MP-kameror. Precis som Vivo visade upp under årets MWC-mässa har mobilerna fått främre kameror som fälls upp ur ett fack på telefonens ovansida. De främre kamerorna har fått upplösningen 8 megapixel i bägge modellerna. I övrigt har bägge modeller utrustats med varsitt 4000 mAh-batteri och Android 8.1 Oreo direkt från start. Vivo NEX kommer kosta 593 dollar medans NEX S med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne kommer kosta 702 dollar medans varianten med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne kommer gå loss på 780 dollar.

Jag återkommer med första intryck när jag reser till Thailand inom kort!

gsmarena_002 (4).jpg

Lämna gärna en kommentar om du har feedback på texten!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...