OPPO

Specifikationerna till OPPO Find X läcker ut än en gång

Nästa tisdag kommer OPPO hålla ett event i Frankrike där tillverkaren kommer offentliggöra nya flaggskeppet Find X. Nu har samtliga specifikationer läckt ut för mobilen.

Det anges att Find X fått en 6,4 tumsskärm med upplösningen 2340 x 1080 pixlar. Under huven sitter processorn Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 16 MP-kamera och en sekundär 20 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 25 MP-kamera.

I övrigt har telefonen fått ett 4000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.1 Oreo från start. Mobilen kommer bli tillgänglig i färgerna rött och blått.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...