Samsung

Uppgift: Galaxy X kan bli din för 1850 dollar!

Enligt uppgifter kommer Samsung hålla ett event i februari där tillverkaren kommer presentera den vikbara mobilen Galaxy X. Nu kan priset för telefonen ha framkommit. 

Enligt källan kommer Samsungs första vikbara mobil Galaxy X vara utrustad med en 7,3 tumsskärm som, om man vill, ska kunna vikas ihop till två 4,5 tumsskärmar. Enligt samma källa kommer Galaxy X kosta 1850 dollar. Något som antagligen betyder att mobilen kommer tillverkas i en mycket begränsad upplaga.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...