OPPO

Ny bild på OPPO Find X visar unika designdetaljer

Inom kort kommer OPPO hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya flaggskeppet Find X. Nu har en ny bildläckt ut på mobilen som visar unika detaljer. 

OPPO Find X ser ut att få formatet 19:9. Det är inget som är unikt för just Find X. Det som är desto mer unikt är att telefonen kommer få en stor LED-lampa under displayen som blinkar i olika färger när du får en notis.

Det kan hända att Find X inte kommer få någon flärp på framsidan. Det för att OPPO Find X förväntas få en display från Samsung. Däremot är sannolikheten att Find X inte kommer få någon flärp mycket liten.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...