Huawei

Huawei Nova 3 kan bli först med Kirin 710

Det ser ut som att Huawei inom kort kommer offentliggöra företagets nya mellanklassare Nova 3. Den här mobilen förväntas bli världens första smartphone med Kirin 710 från start. 

Telefonen förväntas få en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 19,5:9. Under huven ser det ut som att mobilen kommer få processorn Kirin 710 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan ser det ut som att mobilen kommer få en primär 20 MP-kamera och en sekundär 16 MP-kamera. Framsidan pryds av en primär 20 MP-kamera och en sekundär 2 MP-kamera.

Enligt uppgifter kommer Nova 3 presenteras i augusti.

Huawei-Nova-3-concept-images-igeekphone

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...