Close
Social profiles

Inom kort kommer ZTE Nubia offentliggöra nya flaggskeppsmobilen ZTE Nubia Z18. Nu har tillverkaren skickat ut en teaserbild där man bland annat avslöjar att Nubia Z18 kommer få en ny typ av display som vi inte sett i företagets tidigare mobiler.

ZTE Nubia Z18 kommer få en display som påminner mycket om den som sitter i Essential Phone med en flärp som pryder mobilens topp på framsidan. Dessutom ser det ut som att mobilen kommer få en haka under displayen. Utöver det så har det avslöjats att mobilen kommer få en 5,99 tumsskärm med Full HD+ -upplösning, något som också innebär att Nubia Z18 kommer få formatet 18:9. Under huven kommer processorn Snapdragon 845 sitta med 6/64 eller 8/128 GB inbyggt minne.

På baksidan sitter en primär 24 MP-kamera och en sekundär 8 MP-kamera. Framsidan pryds endast av en 8 MP-kamera. I övrigt ser det ut som att Nubia Z18 kommer få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0 Oreo från start.

GSMArena anger att man inte vet när ZTE kommer visa upp Nubia Z18, men att en lansering antagligen inte är allt för långt bort!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...