OPPO

Detaljer avslöjar: OPPO Find X kommer få avancerad design

Under morgondagen kommer OPPO hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya flaggskeppet OPPO Find X. Nu har Benjamin Geskin lagt upp ett gäng bilder på mobilen som avslöjar designen. 

Det har tidigare avslöjats att Find X kommer få en marknadsledande display-yta (för smartphones) med hela 93,3%. Under morgonen har Benjamin Geskin lagt upp ett gäng bilder som visar att Find X kommer få en bakre del som man kan skjuta upp. Under denna gömmer sig de bakre kamerorna på baksidan medans den främre kameran gömmer sig i facket.

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.