Är Huawei den enda tillverkaren som fattat grejen?!

Jag som skribent och testare på Mobilanyheter får ju möjligheten att testa ett gäng mobiler för att dela med mig av de intryck jag får av dessa på min sida. Men det är sak jag stör mig på hos typ, ja, varje tillverkare.

Jag ser allt mer en större och större trend att smartphonetillverkarna försöker göra sina telefoner så tunna som möjligt. Visst, en tunn telefon är oftast snyggare än en tjock telefon, men vad är mest praktiskt? Jag skulle alla dagar i veckan ta en något tjockare telefon med ett större batteri än en tunnare telefon med ett klent batteri.

Jag sitter just nu och skriver från en Samsung Galaxy S9+ som just det, är otroligt tunn med dålig batteritid. Jag känner bara att den här tillverkaren inte tar åt sig av kundernas feedback utan fortsätter utrusta sina mobiler med superhögupplösta skärmar med batterier som är på tok för små för att jag som nörd ska kunna ta mig genom en hel dag utan att behöva ladda mobilen.

På den svenska marknaden känns det bara som att Huawei fattat grejen med deras P20 Pro. Den här telefonen har Huawei utrustat med ett stort 4000 mAh-batteri och en Full HD+ – upplöst display – något som är en utmärkt kombination!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...