Close
Social profiles

På måndag kommer kinesiska Xiaomi hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya mobilen Redmi 6 Pro men även surfplattan Mi Note 4. Nu har ett gäng nya specifikationer läckt ut på plattan! 

Under gårdagen kunde jag avslöja att Mi Pad 4 kommer få en Full HD+ – upplöst 7,9 tumsskärm med processorn Snapdragon 660 med tillhörande 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Under dagen har det även avslöjats att plattan kommer bli tillgänglig i en variant med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Något jag också avslöjade under gårdagen var att Mi Pad 4 kommer få en bakre 13 MP-kamera och en främre 5 MP-kamera tillsammans med ett rejält batteri på 6000 mAh. Varianten med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne kommer skeppas med WI-FI och 4G medans varianten med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne endast kommer skeppas med WI-FI.

I den här artikeln kan vi se den första läckta bilden på Mi Pad 4. Vi kan se att plattan kommer få en framsida med en hel del display och en baksida i färgen rosa guld. En detalj som sticker ut är att Mi Pad 4 ser ut att sakna en  fingeravtrycksläsare.

Källa: Weibo

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...