Close
Social profiles

Enligt diverse källor kommer Samsung hålla ett event i januari nästa år där Samsung med största sannolikhet kommer presentera de nya mobilerna Galaxy S10 och S10+. 

Under kvällen har det framkommit uppgifter om att Samsung kommer slopa iris-läsaren i Galaxy S10 och S10+. Det Samsung ska ersätta iris-läsaren med är ansiktsigenkänning som ska kombinera iris-läsaren med bilder på dig själv från den främre kameran.

Källan  avslöjar vidare att Samsung ska ha jobbat på att implementera fingeravtrycksläsaren under displayen sedan man släppte Galaxy S8-mobilerna våren 2017 och menar nu att S10 och S10+ kommer vara utrustade med detta.

Sist men inte minst nämner källan att S10-mobilerna kommer bli tillgänglig i två storlekar. Den ena modellen kommer antagligen få en 5,8 tumsskärm medans den andra modellen antagligen kommer få en 6,2 tumsskärm.

En tidig prototyp av Galaxy S10

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...