Samsung Galaxy S10 får fingeravtrycksläsare under displayen, skippar irisläsaren

Enligt diverse källor kommer Samsung hålla ett event i januari nästa år där Samsung med största sannolikhet kommer presentera de nya mobilerna Galaxy S10 och S10+. 

Under kvällen har det framkommit uppgifter om att Samsung kommer slopa iris-läsaren i Galaxy S10 och S10+. Det Samsung ska ersätta iris-läsaren med är ansiktsigenkänning som ska kombinera iris-läsaren med bilder på dig själv från den främre kameran.

Källan  avslöjar vidare att Samsung ska ha jobbat på att implementera fingeravtrycksläsaren under displayen sedan man släppte Galaxy S8-mobilerna våren 2017 och menar nu att S10 och S10+ kommer vara utrustade med detta.

Sist men inte minst nämner källan att S10-mobilerna kommer bli tillgänglig i två storlekar. Den ena modellen kommer antagligen få en 5,8 tumsskärm medans den andra modellen antagligen kommer få en 6,2 tumsskärm.

This-extremely-bezel-less-prototype-could-resemble-the-Galaxy-S10.png
En tidig prototyp av Galaxy S10

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!