Google Pixel

Rykte: Google kommer med en OnePlus 6-utmanare i höst

I oktober kommer Google med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kan presentera tre nya modeller!

Vi vet sedan tidigare att Google kommer visa upp Pixel 3 och Pixel 3 XL på eventet. Två telefoner som bland annat ser ut att få baksidor i frostat glas (något som innebär att mobilerna kommer få trådlös laddning).

Utöver dessa två så sägs det att Google arbetar på en tredje enhet, en mobil som möjligtvis kommer hamna i samma prisklass som OnePlus 6. I videon nedan hittar ni mer info där Aaron spekulerar lite om Googles möjliga trio!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...